Oefenboeken

Omslag Oefenboek Entreetoets
Bestel
Omslag Oefenboek Citotoets
Bestel

Oefening baart kunst, zeker wanneer eerst een duidelijke uitleg wordt gegeven. Een hogere score voor de Entreetoets of de Cito-toets door een betere voorbereiding. De beste voorbereiding krijg je door een uitgebreide en heldere uitleg én intensief oefenen. De succesvolle lesmethode van Beter-Bijles behandelt alle onderwerpen (spelling, rekenen, begrijpend lezen en studievaardigheden) op een efficiŽnte manier. Samen met de vele handige 'tips and tricks' en een schat aan oefentoetsen (gebaseerd op oude entreetoetsen en op Cito-toetsen tot en met 2010) resulteert dit in de ideale voorbereiding op de Entree- en/of Cito-toets.

De oefensyllabi bieden een complete en resultaatgerichte voorbereiding: alle toetsonderdelen worden uitgebreid behandeld en de scholier wordt hiermee in staat gesteld de Entreetoets, respectievelijk de Cito-toets met zelfvertrouwen te kunnen maken. Met deze oefenboeken kennen de Entree- en Cito-toets straks geen verrassingen meer!
Meer informatie over het oefenboek voor de Entreetoets vindt u hier; meer informatie over het oefenboek voor de Cito-toets vindt u hier.

De prijs voor het oefenboek Entreetoets (112 pagina's) bedraagt € 72,50. De prijs voor het oefenboek Cito-toets (111 pagina's) bedraagt € 74,50 (beide inclusief verzendkosten).

home
oefenboek
informatie
nieuws
contact